Musical Jozef.

Dit is de website van de musical Jozef van de Gereformeerde en Hervormde Kerk in Heerhugowaard.

We zijn inmiddels begonnen aan de voorbereidingen van de volgende musical: Mozes!

Op 2 februari 2004 zijn we gestart en inmiddels hebben we de nodige repetities al achter de rug. Deze repetities voor zang en toneel vonden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Exoduskerk. Om 21.00 uur onderbraken we even voor een kop koffie of thee. De muziekgroep oefende op donderdag en begon al om 19:30 uur.

Ook de uitvoeringen zijn geweest. De eerste uitvoering op vrijdag12 november verliep redelijk goed. Wel wat strubbelingen met geluid, en af en toe een stukje tekst, maar toch waren we zelf redelijk tevreden. Toen kwam de uitvoering op zaterdag. Wat een ramp. Zowel op toneel als achter de schermen liep er van alles mis. En als het eenmaal misgaat... Gelukkig stonden we niet alleen als groep op het toneel, maar ook achter de schermen hebben we met z'n allen het goede spoor weer gevonden en toch de voorstelling goed kunnen beŽindigen. Dank aan het publiek voor de staande ovatie na afloop! Het deed ons goed. De laatste voorstelling op zondagmiddag ging gelukkig een stuk beter. Voor ons was het een groot feest. Hier en daar lieten we een zinnetje vallen, of was de batterij van een microfoon opeens leeg, maar dat deed niets af aan het geheel. Wij spelers hebben er van genoten. Help slachtoffers aardbeving AziŽEn naar wij hebben vernomen heeft het publiek er eveneens van genoten.  Er was, omdat de zaal drie maal was uitverkocht, zelfs voldoende geld over. Er zou een goed doel gezocht worden, maar zoeken was niet nodig: De stuurgroep heeft besloten Ä1000 over te maken.

Gastenboek

Er staan meer dan 200 berichten in ons gastenboek!

Oproep: Foto's?

Wie heeft er foto's gemaakt tijdens de uitvoering? We willen er graag een aantal op deze website opnemen. U kunt contact opnemen met de webmaster via ons contact-formulier.

Besloten deel:

Niet de hele website is voor iedereen toegankelijk. Voor de toeschouwers moet de voorstelling toch iets van een verrassing hebben. De deelnemers aan de musicalgroep krijgen een toegangscode. Type deze code in het invulveld links in het menu, en klik op 'inloggen'

Voor iedereen toegankelijk:

En natuurlijk zijn er links naar de websites van anderen die ons zijn voorgegaan. In diverse plaatsen is deze musical al opgevoerd.


Hans Kiesewetter

Site Meter